Doelstelling

De vraag naar bereikbaarheidsoplossingen en efficiënte mobiliteit wordt met de dag groter. Het OndermersCollectief Duurzame Mobiliteit vormt de verbinding tussen vraag en aanbod, waarbij het OCDM het aanbod vertegenwoordigt. Het OndermersCollectief Duurzame Mobiliteit kan de vraag naar bereikbaarheid– en mobiliteitskwesties beantwoorden, en nieuwe kansen en mogelijkheden op de markt creëren.

Het doel van is om binnen het vakgebied van de leden te zorgen voor ontwikkeling van haar markten, om daarmee een positie in de markt te verwerven. Daarnaast draagt het bestuur zorg voor het behartigen van de belangen van haar leden. Het verwerven van de positie in de markt dient als resultaat te hebben, het in partnership werken met aanpalende (vak) organisaties, om zo een primaire partij te worden bij vormen van overleg binnen de sector, en daarbuiten, bij wet- en regelgevers, opdrachtgevers, politiek en bestuur.

Door actieve marketing van het aanbod voor bereikbaarheidsoplossingen, door innovaties en de toepassing van nieuwe technologieën, zorgen de leden van het OndernemersCollectief Duurzame Mobiliteit voor efficiënte, effectieve en duurzame mobiliteit in Nederland. De leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen binnen hun vakgebied, stemmen toe in toetsing daarvan en werken samen om verbindingen te realiseren en optimalisatie van projecten mogelijk te maken.